Aanbouw

Aanbouw plaatsen

Het vergroten van je woonkamer door middel van een aanbouw, brengt meerdere voordelen met zich mee. Het belangrijkste is dat je op een eenvoudige wijze extra leefruimte creëert. In sommige gevallen is een geplande verhuizing zelfs niet langer noodzakelijk. Daarnaast brengt het andere leuke voordelen met zich mee. Je hebt bijvoorbeeld nét meer ruimte geven om toch die grote bankstel en eettafel te combineren. Daarnaast zorgt het vergroten van je woonkamer voor meer natuurlijk lichtinval in geval van veel glasgebruik.

Aanbouw advies

Naast het plaatsen van een aanbouw, kunnen wij je ook adviseren, helpen en ontwerpen met het ontwikkelen van een sfeervolle tuin dat past bij jouw budget. Valt een volledige aanbouw helaas buiten het budget? Dan kunnen we samen kijken naar alternatieven. Bijvoorbeeld en glazen terras, veranda of serre. Je hebt hierdoor alsnog extra leefruimte en je kunt er heerlijk ontbijten wanneer het zonnetje schijnt.

Geen verrassingen

Wellicht heb je het wel op je lijstje staan, maar heb je op korte termijn andere prioriteiten. Een aanbouw neemt in jouw ogen vast veel tijd en energie in beslag. ELMA werkt anders dan de meeste aannemers. Wij vertellen je op voorhand precies hoelang het gaat duren. Samen bespreken we de mogelijke scenario’s. Voordat je het weet ben je bezig met het inrichten van je prachtige aanbouw.

Ervaring

Elma totaalbouw regelt dit graag voor je. Onze medewerkers hebben jarenlang ervaring met het plaatsen en renoveren van een aanbouw. Door de expertise en ervaring, kunnen onze medewerkers je adviseren in dit proces. Je wordt meegenomen in het proces, tot het ons duidelijk is wat je precies wilt. Zo ben je altijd tevreden over het eindresultaat. Niet goed? Dan regelen we dat toch even!

Wat doet ELMA nog meer?

Naast het plaatsen en/of renoveren van een aanbouw, kun je bij ELMA ook terecht voor het volgende.
-Tuinhuis op maat
-maatwerk betimmeringen
-aanbouw terras
-aanbouw veranda
-het plaatsen of renoveren van kozijnen
-exterieur timmerwerken

Dus..

Wil jij snel starten met het in richten van je aanbouw?
Ja, laten we het bespreken!