WAT DOET ELMA?

Particuliere klussen

De kleine en soms grote klussen die nog even moeten gebeuren, maar helaas al te lang worden uitgesteld. Iedereen kent het wel. Vaak heb je er écht geen tijd voor en soms vraagt een bepaalde klus vakmanschap en gereedschappen waar je niet over beschikt. ELMA Totaalbouw helpt je graag met het oplossen van alle klussen in en rondom je huis. Wij hebben vertrouwen in onze expertise en gaan pas naar huis tot de klus geklaard is. Je kunt erop vertrouwen dat de klus precies wordt, zoals jij het voor ogen hebt. Meer weten? Je mag ons écht alles vragen.

Zakelijke klussen

Als ondernemer heb je vaak genoeg aan je hoofd. Te veel om je druk te maken over de klussen die een bedrijfspand met zich meebrengt. Of het nu gaat om een bedrijf, school of instelling, allen hebben ze één ding gemeen. Namelijk dat je goed bent in wat je doet. ELMA Totaalbouw neemt daarom graag al je klussen, (preventief) onderhoud en renovatiewerken uit handen. Wij doen waar wij goed in zijn en jij als bedrijf kan je focussen op het groeien en het behalen van je doelstellingen en successen. Meer weten? Neem vandaag nog contact op.

Buitenland

Heb je als particulier een vakantiehuisje of als ondernemer een vestiging in het buitenland? En ben je op zoek naar een betrouwbare partner om alle klussen te klaren? Dan is ELMA Totaalbouw dé oplossing. Het is vaak riskant om in het buitenland in zee te gaan met een onbekende partij. Tenslotte ken je vaak de wetgeving niet optimaal en weet je niet altijd wat de consequenties zijn als het werk verkeerd wordt opgeleverd. ELMA heeft als Nederlands bedrijf ruime ervaring met het klussen op buitenlands grondgebied. Neem vandaag nog contact op.