Badkamer

Badkamer verbouwen of renoveren

Stel je het (compleet) verbouwen en/of renoveren van je badkamer al een tijdje uit? ELMA Totaalbouw helpt je hier graag bij. Wij zorgen ervoor dat het snel gedaan is, waardoor je zo weinig mogelijk last ondervindt van het verbouwen. Voor je het doorhebt, ben je al aan het genieten van je nieuwe badkamer.

Badkamer repareren

Ook voor reparatiewerken in je badkamer, kun je terecht bij ELMA Totaalbouw. Of het nu gaat om het repareren of vervangen van je wc, wasbak, douchecabine, bad en/of je tegels? ELMA zorgt ervoor dat je hier zelf geen werk aan hebt en dat het met weinig tot geen gedoe geregeld wordt.

Uitstel

Wellicht stel je het uit met een reden. Het verbouwen duurt vaak langer dan wat er gezegd wordt. Dit is natuurlijk vervelend. ELMA is transparant. Onder het genot van een bakje koffie, bespreken wij samen heel het proces. Dit doen we zo uitgebreid mogelijk. Zo weet je precies waar je aan toe bent en kom je achteraf niet te staan voor verassingen.

Onze medewerkers hebben jarenlang ervaring met het verbouwen, renoveren of simpel gezegd: het naar wens maken en realiseren van jouw droombadkamer.

Ervaring

Door de opgebouwde expertise en ervaring, kunnen onze medewerkers je adviseren in dit proces. ELMTA Totaalbouw neemt je mee in het gehele proces, tot het ons helemaal helder is wat jij nou eigenlijk wilt. We bespreken samen de mogelijkheden en maken samen een weloverwogen keuze. Zo ben je altijd tevreden over het eindresultaat. Niet goed? Dan regelen we dat toch even!

Wat doet ELMA nog meer?

Naast het verbouwen en renoveren van je badkamer, kunnen we ook het volgende voor je regelen.
-Schilderwerken
-Sauswerk
-Tegelwerken
-Loodgieter werken

Dus..

Wil je ons vertellen wat er moet gebeuren aan jouw badkamer?
Ja, laten we het bespreken