Onderhoud

Onderhoud

Een huis heeft onderhoud nodig. Iedereen krijgt hier vroeg of laat mee te maken. Doet je dit niet (tijdig)? Dan kunnen de kosten al snel hoog oplopen. Er zijn verschillende onderhoudsklussen die regelmatig onder handen genomen moeten worden. ELMA helpt je hier graag bij.

Schilderwerken en/of stucwerk

Je huis kent verschillende werkzaamheden die regelmatig onderhouden moeten worden. Zo is van belang dat je schilderwerken niet te lang laat hangen. Ook stucwerk vergt regelmatig een onderhoudsbeurt. Weet je niet zeker of bepaalde onderhoudswerkzaamheden gedaan moeten worden? Laat je gratis adviseren door ELMA.

Verschillende problemen

Het verkeerd plaatsen of aanleggen van bijvoorbeeld een keuken of een kozijn, kan op termijn vervelende problemen met zich meebrengen. Wanneer het tegelwerk bijvoorbeeld niet goed is aangelegd of afgewerkt met de juiste kit, kan het voorkomen dat er vocht tussenkomt en dit gaat rotten. Ook hierbij kan ELMA voorkomen dat het achteraf een dure klus wordt.

Renovatie

Moet de boel volledig gerenoveerd worden? ELMA bepaalt aan de hand van jouw budget met welke materialen er gewerkt gaat worden. Wij geven oprechte advies en hebben ruime ervaring met diverse soorten materialen. Zo zijn we van mening dat het duurste niet altijd het beste is. Wij leveren de juiste prijs-kwaliteit verhouding. Laat je vrijblijvend adviseren door ELMA.

Ervaring

Elma totaalbouw regelt dit graag voor je. Onze medewerkers hebben jarenlang ervaring met het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden. Door de expertise en ervaring, kunnen onze medewerkers je adviseren in dit proces. Je wordt meegenomen in het proces, tot het ons duidelijk is wat je precies wilt. Zo ben je altijd tevreden over het eindresultaat. Niet goed? Dan regelen we dat toch even!

Wat doet ELMA nog meer?

Naast onderhoud en renovatiewerken, kun je bij ELMA ook terecht voor het volgende.
-Het plaatsen van voorzetwanden
-het plaatsen of inbouwen van een keuken
-tegelwerken
-herstel van deuren
-herstel van kozijnen
-steigerwerkzaamheden

Dus..

Wil jij dure onderhoudskosten achteraf voorkomen?
Ja, laten we dit voorkomen!