Plafonds en wanden

Afwerking

Een plafond of wand dat niet mooi is afgewerkt, kan een ruimte al snel onprettig maken. Ook kan het voorkomen dat een wand niet efficiënt geplaatst is. Hierdoor kan het zijn, dat je niet het maximale haalt uit de beschikbare ruimte.

Irritatie

Je kunt je hier op termijn erg aan irriteren. Dit geldt zowel voor thuis in je huiskamer en/of slaapkamer, maar ook bijvoorbeeld in je winkel en/of kantoorpand. In laatste genoemde, kan het zelfs voorkomen dat je een onverzorgd imago creëert bij je klanten of bezoekers.

Budget

We kunnen dit op verschillende manieren voor je regelen. Afhankelijk van het budget, zoeken we naar de meest geschikte oplossing. Zo kunnen we een wand of plafond met diverse materialen voor je realiseren. Een voorbeeldoplossing is een systeemwand of systeemplafond, maar als het budget dit niet toelaat, kunnen we samen kijken naar alternatieven. Bijvoorbeeld het gebruik van gipsplaten.

Ervaring

Elma totaalbouw regelt dit graag voor je. Onze medewerkers hebben jarenlang ervaring met het plaatsen van wanden en het naar wens maken van je eigen plafond. Door de expertise en ervaring, kunnen onze medewerkers je adviseren in dit proces. Je wordt meegenomen in het proces, tot het ons duidelijk is wat je precies wilt. Zo ben je altijd tevreden over het eindresultaat. Niet goed? Dan regelen we dat toch even!

Wat doet ELMA nog meer?

Naast het plaatsen van wand- en plafondwerken, kunnen we ook het volgende voor je regelen.
-Renovatiewerken
-Schilderwerken
-Sauswerk
-Dakrenovatie
-Aanbrengen van gordijnkoven
-Spuiten van plafonds

Dus..

Wil je ons vertellen wat je in gedachte had?
Ja, laten we het bespreken!