Tuinklussen

Nieuwe tuin

Een tuin heeft meer functies dan slechts een achter- of voorkant van je huis. In een mooie tuin kun je ontspannen en bijkomen na een dag hard werken. Je kunt er je rust vinden en er gezellig samenzitten wanneer je bezoek hebt. ELMA kan dit voor je regelen zonder dat jij er omkijken naar hebt.

Schutting plaatsen

Een mooie tuin begint vaak bij een schutting. Een schutting scheidt je tuin van de buren. Je kunt op die manier lekker genieten van je tuin zonder dat je last hebt van de buren. ELMA weet als geen ander welk schutting het best past bij je tuin.

Tuinhuis plaatsen

Ooit al eens nagedacht over een tuinhuis? ELMA wilt je graag helpen met het verder uitwerken en realiseren van je tuinhuis-idee. Wij kunnen jouw tuinhuis precies op maat maken zoals jij het voor ogen hebt. Heb je ergens anders al een leuk tuinhuis gezien of wil je er liever een kopen? Ook daar kan ELMA je bij ondersteunen.

Ervaring

Elma totaalbouw regelt dit graag voor je. Onze medewerkers hebben jarenlang ervaring met het bewerkstelligen van complete tuinen. Door de expertise en ervaring, kunnen onze medewerkers je adviseren in dit proces. Je wordt meegenomen in het proces, tot het ons duidelijk is wat je precies wilt. Zo ben je altijd tevreden over het eindresultaat. Niet goed? Dan regelen we dat toch even!

Wat doet ELMA nog meer?

Naast het plaatsen en/of renoveren van tuinen, kun je bij ELMA ook terecht voor het volgende.
-Timmerwerken op maat
-aanbouw diverse materialen (steen, hout, glas etc.)
-schutting plaatsen
-hek plaatsen
-tuinhuis plaatsen/renoveren
-aanbouw terras en veranda’s
-exterieur timmerwerken

Dus..

Wil jij je de tuin waar je altijd van hebt gedroom?
Ja, laten we het regelen!