CIV – Subsidiekans!

Het is “2 voor 12”; we moeten nú actie ondernemen betreffende opleiding en instroom in onze branche. Opleidingen moeten blijven aansluiten bij hetgeen u als ondernemers nodig heeft, ook bestaand personeel moet bijgeschoold blijven, daarnaast is het ongelooflijk belangrijk jonge mensen te blijven enthousiasmeren om te kiezen voor een toekomst/opleiding in de bouw.
Deze subsidie aanvraag voor het CIV Gebouwde Omgeving is een prachtkans; een mooie mogelijkheid tot grote subsidie uit het MBO-fonds waarmee we de broodnodige aanpassingen kunnen doen in onze branche voor wat betreft instroom en opleiden.
Wat hebben we van ú nodig?
Om de subsidie te kunnen verkrijgen is de samenwerking noodzakelijk tussen Overheid, Opleidingen én ook de Ondernemers; alle opleidingen uit Limburg doen mee, de provincie is positief, nu moeten wij als ondernemers nog ‘ja’ zeggen tegen dit plan. Uw commitment kunt u tonen door kennis en/of materialen beschikbaar te stellen. U draagt niet bij in geld, maar geeft wel af en toe een gastcollege, denkt mee over een opleidingsmodule of stelt uw werkplaats beschikbaar. Doet u mee en zegt u ja?
Vanzelfsprekend wordt uw medewerking beloond. Door mee te werken laat u aan toekomstige medewerkers zien dat u met de toekomst bezig bent, u blijft aangehaakt voor wat betreft de laatste ontwikkelingen in opleiden én u krijgt voorrang op leerlingen. Daarnaast wordt voor de uren die u (of een van uw medewerkers investeert) € 33,- per uur aan u vergoed.
Source: BouwendNL

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.